Neem letterlijk een kijkje in het paardenlichaam
Home

Community Weekend Fascia – THIO leden

Community weekend - Fascia, de verbindende factor

The Horse Inside Out organiseert op 13, 14 & 15 mei het community weekend “Fascia, de verbindende factor”. Drie dagen lang ga je je onderdompelen in dit thema aan de hand van lezingen van verschillende experts.

 

Fascia is een onderbelicht, maar enorm interessant en belangrijk onderdeel van het paardenlichaam. Fascia is bindweefsel en is overal in het lichaam terug te vinden. Je vindt het rondom de spieren, organen, de hersenen en zelfs rond de botten. Het is essentieel voor verschillende processen in het lichaam. Fascia is dus eigenlijk een orgaan op zichzelf! Lang werd er gedacht dat fascia niets anders was dan een soort ‘sok’ rond (bijvoorbeeld) een spier zonder enige functie. Door de jaren heen wordt er steeds meer onderzoek gedaan naar fascia en ontdekt men de belangrijke rol ervan.

 

Een ticket voor dit weekend kost normaliter €79,95, maar het mooiste van alles? Het is helemaal GRATIS voor The Horse Inside Out (THIO) studenten die het volledige pakket hebben. Wil je erbij zijn? Geef je dan via onderstaand formulier op.

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor het weekend. Vanaf maandag zullen de replays voor alle leden van The Horse Inside Out deel 1,2,3 beschikbaar komen. Je kan het dus vanaf maandag 16 mei terugkijken in je eigen leeromgeving.

Onze voordelen

✓ Uniek kijkje in het paardenlichaam
✓ Eigen online leeromgeving
✓ Leren op je eigen tempo
✓ Een certificaat na afronding van elk deel

Nieuwsbrief 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!