Neem letterlijk een kijkje in het paardenlichaam

Community weekend - 'Breathe in, Breathe out'

The Horse Inside Out organiseert op 1, 2 & 3 maart 2024 het Online Community Weekend ‘Breathe in, breathe out’. Drie dagen lang ga je je onderdompelen in dit thema aan de hand van online webinars van verschillende experts.

 

Het thema van het community weekend van dit jaar is zo belangrijk!

 

Het hele ademhalingsstelsel is gebouwd om de lucht die binnenkomt te verplaatsen en te zuiveren. Als er een onderdeel van dit stelsel niet goed functioneert kan dit grote gevolgen hebben voor de prestatie en conditie van het paard. Daardoor kan het paard last krijgen van veel voorkomende luchtwegproblemen, maar ook problemen die minder goed zichtbaar zijn kunnen zich voordoen. Het topic ademhaling is nog redelijk onderbelicht en dus zo belangrijk om een beter beeld te krijgen hoe de longen van je paard functioneren, welke aandoeningen de functie kunnen aantasten en hoe je hier in je training en management rekening mee kan houden.

Je houdt een halfjaar toegang tot de e-cursus en opnames van de webinars na afloop van het weekend of tot je abonnement van THIO afloopt. De lezingen zullen gegeven worden in het Engels, met Nederlandse ondersteuning via de chat.

 

GRATIS voor alle deelnemers van THIO met deel 1,2 & 3

 

Een ticket voor dit weekend kost normaliter €99,95, maar het mooiste van alles? Het is helemaal GRATIS voor The Horse Inside Out (THIO) studenten die het volledige pakket hebben. Na afloop verschijnen de replays automatisch in je THIO-omgeving. Wil je er live bij zijn? Geef je dan via onderstaand formulier op zodat we je de linkjes vooraf kunnen opsturen.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Onze voordelen

  ✓ Uniek kijkje in het paardenlichaam
  ✓ Eigen online leeromgeving
  ✓ Leren op je eigen tempo
  ✓ Een certificaat na afronding van elk deel

  Nieuwsbrief 

  Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!