Neem letterlijk een kijkje in het paardenlichaam
Home

Community Weekend ‘The Young Horse Inside Out’ – THIO leden

Community weekend - 'The Young Horse Inside Out'

The Horse Inside Out organiseert op 24, 25 & 26 maart het Online Community Weekend ‘The Young Horse Inside Out’. Drie dagen lang ga je je onderdompelen in dit thema aan de hand van online webinars van verschillende experts.

Het thema van het community weekend van dit jaar is zo belangrijk! Hoewel er al veel bekend is over hoe we jonge paarden het beste op hun toekomst kunnen voorbereiden, blijven er ook nog veel thema’s onbelicht. En juist in de eerste fase van hun leven is het zo belangrijk dat we ons verdiepen in zowel fysieke als mentale ontwikkelingen van het jonge paard.

Je houdt een halfjaar toegang tot de e-cursus en opnames van de webinars na afloop van het weekend of tot je abonnement van THIO afloopt. De lezingen zullen gegeven worden in het Engels, met Nederlandse ondersteuning via de chat.

GRATIS voor alle deelnemers van THIO met deel 1,2 & 3

Een ticket voor dit weekend kost normaliter €99,95, maar het mooiste van alles? Het is helemaal GRATIS voor The Horse Inside Out (THIO) studenten die het volledige pakket hebben. Na afloop verschijnen de replays automatisch in je THIO-omgeving. Wil je er live bij zijn? Geef je dan via onderstaand formulier op zodat we je de linkjes vooraf kunnen opsturen.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Onze voordelen

  ✓ Uniek kijkje in het paardenlichaam
  ✓ Eigen online leeromgeving
  ✓ Leren op je eigen tempo
  ✓ Een certificaat na afronding van elk deel

  Nieuwsbrief 

  Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!