Neem letterlijk een kijkje in het paardenlichaam

Het gezonde paard

DWF_FD_ES_T9A4817

Wat zeggen de gebruikers over The Horse Inside Out? Lees mee met de verhalen en ervaringen van onze huidige deelnemers.

Lees wat anderen over ons zeggen.

fascinerend

Rated 5 out of 5
September 16, 2022

Vergeet alles wat je weet van paarden en duik in de wereld van de Horse Inside Out en laat je meenemen door Zefanja en haar equipe om het paard vanuit een andere hoek te bekijken met heel veel ooh’s en aah’s en dat alles op je eigen tempo, geweldig toch!

Caroline Mailly

Een verrijking van kennis

Rated 5 out of 5
March 10, 2022

Naast de cursussen en opleidingen welke ik al gevolgd heb een geweldige aanvulling.

Er zijn zoveel zaken behandeld duidelijk en overzichtelijk.

Er zijn weer veel dingen duidelijker geworden dank zij de goede uitleg van Zefanja. Ik kan hier zeker mee vooruit in het verder behandelen van paarden. Met een van onze eigen pony’s waren we al een paar jaar aan het sukkelen en in les 3 staat daar wat ze heeft, Dank je wel Zefanja en natuurlijk iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Gertrud

Een geweldige aanvulling!

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

In je leven ben je nooit uitgeleerd, naast het lesgeven en veel paardeneigenaren te mogen begeleiden waarvan ik altijd tegen ze zeg; ik zie vaak mensen stoppen met het trainen van hun paard als het te lang duurt voordat ze resultaat zien, terwijl het proces het resultaat is. (Dat wil ik ze allemaal mee geven) Ik vind deze cursus voor mij ook een deel van mijn proces! Super bedankt dat jullie dit zo kundig in elkaar gezet hebben en eigenlijk een aanrader voor ELKE paardeneigenaar!!!

Ilona Greven Freestyle with your horse

Super interessant en leerzaam

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Super interessant en leerzaam. Echt een aanvulling op mijn opleidingen en cursussen. En met eel zorg, liefde en enthousiasme gemaakt. Bedankt Zefanja en je team

Tineke Booij Paardenmassage

its a must

Rated 5 out of 5
December 30, 2021

Mijn ervaring van deze online cursus is dat je een hele andere kijk op en in het paardenlijf krijgt . Vooral voor eigenaren van paarden , om eerst eens kennis te hebben van het wezen ‘paard ‘met alle ins en outs voor men overgaat tot het kopen van een eigen paard . Dat is echt de moeite waard! .. Ook ik als therapeut paarden masseur stond nog met open mond te kijken wat er allemaal mis kan zijn binnen in het paardenlichaam , en hoe een paard zich beweegt en compenseerd als er iets niet in balans is.. , echt een eyeopener voor mij Met deze curus leer je ook dat je wel echt goed moet weten wat je doet om een paard een zo comfortabel mogelijk leven te geven ,zodat er zo min mogelijk blessures optreden .

Terèse

Schrijf een review

Ben jij een deelnemer van de The Horse Inside Out en wil je graag je mening over het online leerprogramma delen? We stellen alle gebruikerservaringen op prijs! Laat hieronder je ervaring achter.

This is a test.

Onze voordelen

✓ Uniek kijkje in het paardenlichaam
✓ Eigen online leeromgeving
✓ Leren op je eigen tempo
✓ Een certificaat na afronding van elk deel

Nieuwsbrief 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!