Neem letterlijk een kijkje in het paardenlichaam
Home

Webinar

Gratis webinar 'Horse Stories' - VOL

Zou jij wel eens door de paardenhuid heen willen kijken om echt te begrijpen hoe het paard in elkaar zit? Dat is nu mogelijk! Samen met Zefanja Vermeulen organiseren we vanuit The Horse Inside Out op 1 september het gratis webinar ‘Horse Stories’. We gaan jullie meenemen in verhalen van paarden verteld vanuit verschillende perspectieven, zowel tijdens hun leven als daarna. Door middel van exclusief beeldmateriaal van dissecties nemen we je tijdens dit webinar mee in wat je kan ontdekken over bepaalde blessures als je letterlijk een kijkje in het paard neemt.

 

Het webinar is op 1 september om 20:00 uur. Geef je direct op om gratis deel te nemen aan deze unieke reis door verschillende paardenlichamen.

 

Zefanja Vermeulen richtte in 2018 Equinestudies op, een kennisinstituut waarmee ze diverse trainingen en lezingen geeft in binnen- en buitenland met als thema ‘het paard van binnenuit’ (Equine Inside Out). Door de vele dissecties en ontwikkeling van skeletpreparaten heeft ze unieke kennis en beeldmateriaal van het paardenlichaam verzameld.

 

Het webinar is VOL

Onze voordelen

✓ Uniek kijkje in het paardenlichaam
✓ Eigen online leeromgeving
✓ Leren op je eigen tempo
✓ Een certificaat na afronding van elk deel

Nieuwsbrief 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!