Neem letterlijk een kijkje in het paardenlichaam
Home

Mastery Horse Gait Analysis

Mastery Horse Gait Analysis

_EMT1856

In de Mastery Horse Gait Analysis staat de beweging van het hele paard centraal. Je gaat een verdiepingsslag maken op de anatomie en biomechanica zodat je na afronding in staat bent om een goede beoordeling te maken van het fysiek en motoriek van een specifiek paard. Tijdens de opleiding leer je de theorie over het paardenlichaam en zijn bewegingsapparaat goed te koppelen aan het paard in de praktijk. Je gaat diverse praktische vaardigheden opdoen die je kan gebruiken tijdens het doen van assessments van paarden.

Wat ga je leren?

Na het afronden van de hele mastery Horse Gait Analysis ben je in staat een paard op de juiste wijze te palperen, om afwijkingen in de anatomie, biomechanica en motoriek van een paard te kunnen herkennen en om een beoordeling te maken van het fysiek van het paard. Je kan als assessor een analyse maken over de belastbaarheid, rekbaarheid en de toekomstige prestatie van het paard. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die meer over het lichaam en de beweging van het paard wilt weten om ze te kunnen ondersteunen goed in hun vel te zitten en fijn te kunnen presteren. Bovendien geeft deze opleiding specialisten zoals bodyworkers of trainers handzame tools om een inschatting te kunnen maken of een paard trainbaar is binnen hun scope of niet.

Praktische informatie

De mastery start in april 2023 en de lesdagen vinden plaats bij Equinestudies in Asch. De drie fases duren in totaal ongeveer 1,5 jaar.

 

Het is vereist om het online leerprogramma ‘The Horse Inside Out’  te volgen, zodat je een goede basiskennis hebt bij aanvang van de verschillende lesdagen.

Informatie

  • Start april 2023
  • Data aprilgroep 2023
  • Praktijkweekenden
  • Leren van verschillende experts
  • Portfolio opbouw van diverse paarden
  • Locatie: Asch

MELD JE NU AAN

Meer weten of je aanmelden? Klik op onderstaande button.

Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op.

In drie fases aan de slag in de praktijk

De mastery start weer in april 2023 en de lesdagen vinden plaats bij Equinestudies in Asch. De drie fases duren in totaal ongeveer 1,5 jaar. Wil je meer  informatie over de lesdata, prijs en inhoud van de opleiding, klik dan op onderstaande button.

DWF_FD_ES_T9A5677

De mastery Horse Gait Analysis gaat april 2023 wederom van start. Wil je meer weten over de inhoud? Klik hier voor meer informatie.

IG5BDSig

Na elk deel van de opleiding kan je supportpakket volgen van externe experts. Klik hier voor meer informatie.

Onze voordelen

✓ Uniek kijkje in het paardenlichaam
✓ Eigen online leeromgeving
✓ Leren op je eigen tempo
✓ Een certificaat na afronding van elk deel

Nieuwsbrief 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!