Neem letterlijk een kijkje in het paardenlichaam

DEEL TWEE 'HET PAARD IN BEWEGING' IS BESCHIKBAAR!

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om alle kennis en beeldmateriaal over het ‘Paard in Beweging’ te bundelen tot deel twee van The Horse Inside Out! Wat is het gaaf geworden en zijn we blij om te vertellen dat deel twee vanaf NU beschikbaar is.

 

In deel twee duik je in op het bewegingsapparaat van het paard. Door paarden in beweging te bekijken, ga je ontdekken waar je op kan letten. Ook kijken we naar afwijkingen die zich kunnen voordoen aan het skelet, de spieren en fascia van het paard. Door middel van uniek beeldmateriaal uit dissecties kan je écht zien hoe deze aandoeningen eruit zien binnenin het paardenlichaam.

 

Het is een gave reis door het bewegingsapparaat van het paard. Je gaat dieper induiken op de bouw, houding, gangen en beweging. Aan de hand van beeldmateriaal uit dissecties, krijg je een uniek inkijkje in aandoeningen waardoor kreupelheid kan ontstaan. Als kers op de taart bekijken we drie paarden in de praktijk: hun leven, een assessment en de dissectie.

 

Om te vieren dat deel twee beschikbaar is, hebben we tot 12 september een feestelijke korting van 15% op alle delen. Wil jij dus verder leren of starten met The Horse Inside Out? Tot 12 september profiteer je van deze voordelige actie!

Wil je meer weten over deel 2 klik hier: https://equinestudies.e-quine.com/the-horse-inside-out-deel-2/