Neem letterlijk een kijkje in het paardenlichaam
Home

Online cursussen

Onze online cursussen

Hieronder vind je de drie verschillende online cursussen van The Horse Inside Out. We ontdekken de wereld van het paardenlichaam in al zijn aspecten, vanuit een verlangen naar kennis en het verbeteren van het paardenwelzijn.

The Horse Inside Out gaat je alles leren over het functioneren van het gezonde paard en de afwijkingen die in het lichaam kunnen ontstaan. Je gaat letterlijk een kijkje nemen in het paardenlichaam.

 

Door middel van exclusief beeldmateriaal uit dissecties en uitleg over de anatomie en biomechanica leer je het lichaam van het paard beter begrijpen. Dit kan je helpen je bij het voorkomen, maar ook bij het herkennen van eventuele blessures.

Wat als je paard zijn eigen spieren traint in de uren dat jij niet met hem bezig bent? Waardoor hij niet alleen sterker en gezonder wordt, maar jij ook nog eens voordelen in je training & prestaties gaat zien? Hoe fijn zou dat zijn?

 

Met Passive Physio® kan het! Deze online cursus is er voor iedereen die zich graag wil verdiepen in het fysiek en mentaal ondersteunen van zijn of haar paard gedurende de overige 23 uur van de dag dat we niet actief met ze trainen.

In de online cursus Body Basics ga je leren om paarden te observeren in hun eigen omgeving. Door goed te leren observeren ga je patronen herkennen.

 

 Deze patronen geven je informatie over de sterke en zwakke punten van het lichaam. Wanneer je het paard voor een langere tijd observeert zul je veranderingen in het lichaam gaan zien. Zo kun je bijvoorbeeld een positief effect van de training zien of vroegtijdig blessures herkennen.