Neem letterlijk een kijkje in het paardenlichaam

Ervaringen van deelnemers

Review

Wat zeggen de gebruikers over The Horse Inside Out? Lees mee met de verhalen en ervaringen van onze huidige deelnemers.

Lees wat anderen over ons zeggen.

its a must

Rated 5 out of 5
december 30, 2021

Mijn ervaring van deze online cursus is dat je een hele andere kijk op en in het paardenlijf krijgt . Vooral voor eigenaren van paarden , om eerst eens kennis te hebben van het wezen ‘paard ‘met alle ins en outs voor men overgaat tot het kopen van een eigen paard . Dat is echt de moeite waard! .. Ook ik als therapeut paarden masseur stond nog met open mond te kijken wat er allemaal mis kan zijn binnen in het paardenlichaam , en hoe een paard zich beweegt en compenseerd als er iets niet in balans is.. , echt een eyeopener voor mij Met deze curus leer je ook dat je wel echt goed moet weten wat je doet om een paard een zo comfortabel mogelijk leven te geven ,zodat er zo min mogelijk blessures optreden .

Terèse

Je gaat echt anders kijken naar je paardenvrienden

Rated 5 out of 5
december 29, 2021

Zefanja heeft zeer waardevolle informatie bijeen gebracht waarbij de cursist een inzicht krijgt in haar ruime ervaring en kennis als gevolg van dissecties. Op basis van wat ze in de lichamen van overleden paarden ontdekt worden logische hypotheses besproken over wat dit betekent voor de omgang met en randvoorwaarden voor paarden die gezondheid kunnen bevorderen.
De vorm waarin deze wijsheid aangeboden wordt is zeer divers en zal dus aansprekend zijn voor velen.
De tussentijdse webinars zijn snoepjes – van gecomprimeerde ervaring en uitwisseling rond belangrijke lichamelijke aspecten.
Deze cursus vraagt wel de moed je te verdiepen in medische termen – en ook de evolutie van het paard. Modules worden afgesloten met een toets, om je eigen opgedane kennis te peilen.
Kortom een waardevol compleet aanbod, zoals het nergens anders te vinden is.
*Niet geschikt voor degenen die bang zijn voor bloed of aanschouwen van de binnenkant van het paard.

Hetty Koenraads

Een absolute aanrader

Rated 5 out of 5
december 22, 2021

Deze cursus is echt een aanrader voor iedereen die meer wil weten over paarden. Naast de theorie zit het ook boordevol met filmpjes die je een unieke kijk in het paardenlichaam geven. Het enthousiasme waarmee Zefanja verteld werkt heel aanstekelijk. De onderwerpen zijn duidelijk omschreven waardoor het ook voor een leek als ik heel goed te begrijpen is😊

Marielle Bouterse

Een absolute aanrader

Rated 5 out of 5
december 22, 2021

Ik ben zo ontzettend blij dat ik aan deze cursus begonnen ben. Naast de theorie zit het ook bordevol filmpjes die je een unieke kijk in het paardenlichaam geven. Het enthousiasme waarmee Zefanja alles verteld werkt heel aanstekelijk. Ik kan het iedereen die meer wil weten over de werking van het paardenlichaam aanraden.

Marielle Bouterse

Super interessant en leerzaam!

Rated 5 out of 5
december 22, 2021

Ik heb al vele cursussen bij Zefanja gevolgd, maar toch wilde ik graag deelnemen aan het online programma omdat het fijn is om in je eigen tempo en altijd binnen handbereik info over inside out of het paard te hebben. En het is echt heel leerzaam en interessant. Duidelijke tekst en filmpjes en heel veel informatie, eigenlijk iets wat elke paarden eigenaar zou moeten weten.

Hannah Otte

Schrijf een review

Ben jij een deelnemer van de The Horse Inside Out en wil je graag je mening over het online leerprogramma delen? We stellen alle gebruikerservaringen op prijs! Laat hieronder je ervaring achter.

Onze voordelen

✓ Uniek kijkje in het paardenlichaam
✓ Eigen online leeromgeving
✓ Leren op je eigen tempo
✓ Een certificaat na afronding van elk deel

Nieuwsbrief 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!