Neem letterlijk een kijkje in het paardenlichaam
Home

Reviews

Ervaringen van deelnemers

Review

Wat zeggen de gebruikers over The Horse Inside Out? Lees mee met de verhalen en ervaringen van onze huidige deelnemers.

Lees wat anderen over ons zeggen.

Fascinerende reis door het paardenlichaam

Rated 5,0 out of 5
juli 27, 2023

Wat een geweldig online leerprogramma en fascinerende reis door het paardenlichaam!

Zeer uitgebreid en veel diepgang begeleid door de vele foto’s en video’s van de dissecties, begeleid door een heldere uitleg.

Heleen Klumper -

fascinerend

Rated 5,0 out of 5
september 16, 2022

Vergeet alles wat je weet van paarden en duik in de wereld van de Horse Inside Out en laat je meenemen door Zefanja en haar equipe om het paard vanuit een andere hoek te bekijken met heel veel ooh’s en aah’s en dat alles op je eigen tempo, geweldig toch!

Caroline Mailly

Een verrijking van kennis

Rated 5,0 out of 5
maart 10, 2022

Naast de cursussen en opleidingen welke ik al gevolgd heb een geweldige aanvulling.

Er zijn zoveel zaken behandeld duidelijk en overzichtelijk.

Er zijn weer veel dingen duidelijker geworden dank zij de goede uitleg van Zefanja. Ik kan hier zeker mee vooruit in het verder behandelen van paarden. Met een van onze eigen pony’s waren we al een paar jaar aan het sukkelen en in les 3 staat daar wat ze heeft, Dank je wel Zefanja en natuurlijk iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Gertrud

Een geweldige aanvulling!

Rated 5,0 out of 5
februari 4, 2022

In je leven ben je nooit uitgeleerd, naast het lesgeven en veel paardeneigenaren te mogen begeleiden waarvan ik altijd tegen ze zeg; ik zie vaak mensen stoppen met het trainen van hun paard als het te lang duurt voordat ze resultaat zien, terwijl het proces het resultaat is. (Dat wil ik ze allemaal mee geven) Ik vind deze cursus voor mij ook een deel van mijn proces! Super bedankt dat jullie dit zo kundig in elkaar gezet hebben en eigenlijk een aanrader voor ELKE paardeneigenaar!!!

Ilona Greven Freestyle with your horse

Super interessant en leerzaam

Rated 5,0 out of 5
februari 4, 2022

Super interessant en leerzaam. Echt een aanvulling op mijn opleidingen en cursussen. En met eel zorg, liefde en enthousiasme gemaakt. Bedankt Zefanja en je team

Tineke Booij Paardenmassage

its a must

Rated 5,0 out of 5
december 30, 2021

Mijn ervaring van deze online cursus is dat je een hele andere kijk op en in het paardenlijf krijgt . Vooral voor eigenaren van paarden , om eerst eens kennis te hebben van het wezen ‘paard ‘met alle ins en outs voor men overgaat tot het kopen van een eigen paard . Dat is echt de moeite waard! .. Ook ik als therapeut paarden masseur stond nog met open mond te kijken wat er allemaal mis kan zijn binnen in het paardenlichaam , en hoe een paard zich beweegt en compenseerd als er iets niet in balans is.. , echt een eyeopener voor mij Met deze curus leer je ook dat je wel echt goed moet weten wat je doet om een paard een zo comfortabel mogelijk leven te geven ,zodat er zo min mogelijk blessures optreden .

Terèse

Je gaat echt anders kijken naar je paardenvrienden

Rated 5,0 out of 5
december 29, 2021

Zefanja heeft zeer waardevolle informatie bijeen gebracht waarbij de cursist een inzicht krijgt in haar ruime ervaring en kennis als gevolg van dissecties. Op basis van wat ze in de lichamen van overleden paarden ontdekt worden logische hypotheses besproken over wat dit betekent voor de omgang met en randvoorwaarden voor paarden die gezondheid kunnen bevorderen.

De vorm waarin deze wijsheid aangeboden wordt is zeer divers en zal dus aansprekend zijn voor velen.

De tussentijdse webinars zijn snoepjes – van gecomprimeerde ervaring en uitwisseling rond belangrijke lichamelijke aspecten.

Deze cursus vraagt wel de moed je te verdiepen in medische termen – en ook de evolutie van het paard. Modules worden afgesloten met een toets, om je eigen opgedane kennis te peilen.

Kortom een waardevol compleet aanbod, zoals het nergens anders te vinden is.

*Niet geschikt voor degenen die bang zijn voor bloed of aanschouwen van de binnenkant van het paard.

Hetty Koenraads

Een absolute aanrader

Rated 5,0 out of 5
december 22, 2021

Ik ben zo ontzettend blij dat ik aan deze cursus begonnen ben. Naast de theorie zit het ook boordevol filmpjes die je een unieke kijk in het paardenlichaam geven. Het enthousiasme waarmee Zefanja alles vertelt, werkt heel aanstekelijk. Ik kan het iedereen die meer wil weten over de werking van het paardenlichaam aanraden. De onderwerpen zijn duidelijk omschreven waardoor het ook voor een leek als ik heel goed te begrijpen is!

Marielle Bouterse

Super interessant en leerzaam!

Rated 5,0 out of 5
december 22, 2021

Ik heb al vele cursussen bij Zefanja gevolgd, maar toch wilde ik graag deelnemen aan het online programma omdat het fijn is om in je eigen tempo en altijd binnen handbereik info over inside out of het paard te hebben. En het is echt heel leerzaam en interessant. Duidelijke tekst en filmpjes en heel veel informatie, eigenlijk iets wat elke paarden eigenaar zou moeten weten.

Hannah Otte

Echt een aanrader!

Rated 5,0 out of 5
december 22, 2021

Een superleuke en leerzame opleiding. Deze opleiding heeft naast de theorie ook ontelbare leerzame filmpjes die je een unieke kijk in het paardenlichaam geven. Ik zou het iedereen die met paarden omgaat van harte aanbevelen.

Marielle Bouterse

Superleerzaam, interessant en verrijkend!

Rated 5,0 out of 5
november 12, 2021

Het is zo ontzettend leerzaam om al die foto’s en filmpjes van de echte binnenkant van het paard te zien! Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe alles in elkaar zit, de grootte, kleur en verhoudingen en hoe alles samenhangt met elkaar. Dat is echt een verrijking op de ‘normale’ (theoretische) anatomie en fysiologie. Superinteressant! En dan ook nog het heerlijke enthousiasme van Zefanja erbij en het is helemaal compleet! 😁

Valérie Braakenburg

Top Cursus

Rated 5,0 out of 5
oktober 20, 2021

Een echte aanrader. Het is geen cursus die je ‘zo maar even doet’. Maar je hebt er ruim de tijd voor en er vallen steeds weer meer stukjes op hun plek. Daarbij komt dat Zefanja super onbevooroordeeld is, en er ook niet ‘omheen’ draait.

Marjolijn

Zo gaaf om een blessure écht te kunnen bekijken

Rated 5,0 out of 5
oktober 6, 2021

Net begonnen aan deel 2. Wat is het gaaf om de blessures die ik meerdere malen in mijn leven op een echo of röntgenfoto heb gezien ook echt te kunnen bestuderen in het paard zelf. Mijn paard had bijvoorbeeld OC en was zo interessant om te kunnen zien hoe dat op het bot ervan binnen uitziet. Ik ben erg benieuwd ook naar de casussen van de drie paarden die behandeld worden.

Ik vind het verder prettig dat ik kan leren wanneer het mij uitkomt en de webinars zijn elke keer heel interessant.

Esther

Aanrader!

Rated 4,0 out of 5
oktober 2, 2021

Geweldig leerprogramma. Kan het iedereen aanraden! Het geeft je zo’n ander inzicht in het paardenlichaam dan als je alleen uit een anatomie boek zou leren.

Michelle R.

Super leerzame cursus

Rated 5,0 out of 5
september 23, 2021

Voor iedereen met een eigen paard, of de wens van een eigen paard is dit écht een hele leuke en super leerzame cursus. Voor zowel voor de beginners als de gevorderde paarden mensen onder ons. Ik ben inmiddels gestart met deel 2, en het is een fijne verfrisser en super leuke toevoeging!! 💜

Lisa

Schrijf een review

Ben jij een deelnemer van de The Horse Inside Out en wil je graag je mening over het online leerprogramma delen? We stellen alle gebruikerservaringen op prijs! Laat hieronder je ervaring achter.

Onze voordelen

✓ Uniek kijkje in het paardenlichaam
✓ Eigen online leeromgeving
✓ Leren op je eigen tempo
✓ Een certificaat na afronding van elk deel

Nieuwsbrief 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!